الأربعاء، 30 أبريل 2014

طريقة اسكالوب بانيه




المقادير
صدور دجاج مقطعه شرايح
ليمونين ومعلقتين خل
بصل مفروم
ثوم وفلفل اخضر مفرومين مع بعض
فلفل اسمر وملح ورشه زنجبيل وسماق وزعتر وبهارات مشكلة
كوب زبادى كبير
للتغطية
بيضتين
بقمساط مخلوط بكورن فلكس
كيس فيجتار


الطريقة
بعد غسل شرايح الدجاج
نتبليها فى الاول بالليمون والخل ونخلطهم كويس
ثم نضيف له البصل والفلفل الثوم
والبهارات والزبادى
وانا بتبلهم قبلها بيوم كل ما التتبيله تطول كل ما يطلع احلى

وممكن تتبليهم وتفرزيهم







عند القلى
بضيف بيضتين للخليط وامزجهم فى التتبيله 





بجهز خلطة التغطيه
البقسماط والكرون فلكس والفجيتاروبخلطهم








ضيفت للكميه البانيه بالتتبيله البيض واخطلهم فيهم




وبعدين اخدتها للبقسماط والكورن فلكس وبضغط كويس على قطع البانيه
عشان البقسماط يمسك وميفكش


والزيت اسخنه بس مش قوى
لانه لو سخن قوى هيدى لون بسرعه بدون تسويه
وبايت البانيه فى التتبيله خلى الفراخ تستوى بسرعه فبيطلع لونها دهبى وجميل



وبالهنا والشفا يارب







0 التعليقات:

إرسال تعليق