الأربعاء، 13 أغسطس 2014

طريقة عمل الرز المعمر من مطبخ مستكة



طريقة عمل الرز المعمر من مطبخ مستكة 


المقادير : 

كوب ونصف ارز 

1 لتر لبن ( حليب ) مغلي 

نصف ملعقة ملح صغيرة

نصف ملعقة سكر

قطعة زبدة 

قطعة قشطة 

الطريقة : 
قومي بتشغيل الفرن اولا عشان يبقى ساخن 

بعد غسيل الارز وتصفيته ، تغلي اللبن (حليب ) وتضعيه على الفور على الارز ، وتضيفي الملح والسكر وتقومي بالتقليب ، وتضعي الزبد والقشطة ، وتضعيه في الفرن وتكون النار منخفضة جدا عشان اللبن ميوقعش في الفرن .


0 التعليقات:

إرسال تعليق